Ontdek...

Bekijk hier de projecten. Heeft u direct een vraag of wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

Contact Us

Project Manager Marketing Communications
Periode: 2016 – 2019

eG Innovations develops end-to-end performance management and monitoring software that help IT professionals drive top performance for virtualized applications and desktops, enterprise applications and web applications, in any physical, or virtualized environment.

Where is the Mole? The biggest user conference worldwide @NLVMUG, March 17th, 2016 was a success for eG Innovations in de Brabanthallen. eG scored 140 leads that day. What a debut!

What’s next: Market entry in France, Lead Optimization Strategy & Roll out; Prepare Marcomm event Calendar 2nd half 2016, we go to Citrix Solution Day’s NL & BE

LogicQ Samen Zoeken

LogicQ is het impresariaat van toptalent! Als netwerkorganisatie van en voor consultants staan we voor onze professionals en komen zij op de eerste plaats. LogicQ consultants en experts steunen elkaar in het vinden van een volgende opdracht en worden actief hierin gesteund. Acquisitie doen we dan ook met elkaar en we belonen elkaar voor het werk dat we voor elkaar doen. Als collectief geven we invulling aan als intermediair en zorgen we voor teamverband in de periode tussen de opdrachten.

LogicQ Talent Ontwikkel Programma 2016 – 2018

LogicQ Co-operative Consultants heeft in 2015 het Talent Ontwikkel Programma opgezet als onderdeel van haar MVO doelstelling. LogicQ TOP brengt Junior & Senior professionals bij elkaar rond het leren op basis van de LogicQ Code en ons Samen-Leren/Ondernemen/Werken/oplossen adagium. Na een korte gratis introductie kan men als deelnemer worden geaccepteerd binnen het Talent Ontwikkel Programma – daar willen we mensen elkaar laten ontmoeten o.a. plenaire sessies en on-line leren rond kansrijke functies in de markt via o.a. de Scrum methodiek.

Stichting Donate IT Zomer Tennistoernooi '16

Op het Zomer Tennis Toernooi van de Stichting Donate IT, dat werd georganiseerd op het mooie tennispark Zon & Wind in Laren, heeft  Olga Commandeur, bekend van het TV programma ‘Nederland in Beweging’ haar bijdrage geleverd. Olga is als ambassadrice naast Stichting Donate IT ook betrokken een aantal anderewaardevolle Stichtingen, waaronder de Parkinsonvereniging Stichting  “A Sister’s Hope”Stichting “Gaandeweg”

Stichting Donate IT zet zich in voor ook deze Stichtingen door het werven van fondsen via de donatie van IT Assets van grotere bedrijven en organisaties. Voorafgaand aan het gezellige toernooi heeft zij voor donateurs, medewerkers, belangstellende IT executives dan ook de originele tennis warming-up verzorgd.

Ontdek meer

EuroCloud Nederland Awards 2015 / 2016

Scouten en binnenhalen van Best Business Cases in de Cloud voor EuroCloud Nederland 2015. In totaal 15 kwalitatief hoge Business Cases binnen gehaald. CAP Gemini was gastheer tijdens de Award Ceremony op 18 juni 2015 in Utrecht.

De winnaars van de EuroCloud Nederland Awards 2015 zijn:

 1. Best Business Case Private Sector:
 2. Best Business Case Publieke sector:
 3. Best Cloud Product:
 4. Best Cloud Start-up
 5. Capgemini Publieksaward

EuroCloud Nederland

Scouten en binnenhalen van Best Business Cases in de Cloud voor  EuroCloud Nederland 2015 .
In totaal 15 kwalitatief hoge Business Cases binnen gehaald. CAP Gemini was gastheer tijdens de Award Ceremony op 18 juni 2015 in Utrecht.


Stichting Donate IT

Stichting Donate IT (  www.donate-it.nl  ) is een wervingsfonds opgericht met het doel Enterprise IT Assets te verwerven en deze te gelde te maken door bij te dragen aan zaken van algemeen nut én aan maatschappelijke hulp organisaties zonder winstoogmerk.  Branding, social media strategie en beheer, marketing communicatie & PR

Ontdek meer

Blog De Breed & Partners ‘Wat is innovatie?’

Onlangs was ik bij een interessante bijeenkomst over ‘innovatie’ gericht op jonge ondernemers. Bij de rondvraag vroeg de presentator of men wist wat innovatie inhoudt en wat dit voor hun organisatie kan betekenen. Bleek dat een groot aantal deelnemers dit begrip niet goed wist te duiden en dus ook niet wist welke voordelen er met innoveren zijn te behalen voor hun organisatie…

Ontdek meer

De Breed & Partners The Voice of Innovation

Al ruim een kwart eeuw specialist op het gebied van WBSO subsidies & Innovatie box e.a.

Project: De Breed Kreiken Fonds   Campagne:   www.thevoiceofinnovation.nl
De campagne The Voice of Innovation komt voort uit het de Breed Kreiken Innovatiefonds. Dit fonds ondersteunt innovatief toptalent in de vorm van een beurs voor een vervolgstudie in het buitenland om zo innovatie weer terug te halen naar Nederland. Op deze actiesite kan gestemd worden op voorgedragen  kandidaten.

Ontdek meer

De Breed & Partners diverse projecten

Alle werkzaamheden zijn in nauwe  en plezierige samenwerking tot stand gekomen met het marketing team van De Breed & Partners en Het Prins Bernhard Cultuurfonds (PBCF). De website en brochure zijn in 21 dagen gerealiseerd. Het evenement is georganiseerd ter ere van de winnaars van de beurzen.

 • Ontwerp, bouwen (via web builder), copywriting www.thevoiceofinnovation.nl
 • Ontwerp, design , copy writing brochure The Voice of Innovation
 • Organiseren evenement voor de winnaars
 • Overige projecten:
  Marketing Plan; Retention Marketing & Sales campagne; Client Tevredenheids Onderzoek belcampagne; Copy writing update brochure WBSO versie 2014Copy writing factsheet; Marketingcommunicatie Plan LogicQ; Social Media & Content Strategie en beheer; Evenementen; Sales Bel Campagnes

Ontdek meer

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!