Wij helpen u uw bedrijf te laten groeien


Meer over @AvRConsultancy

Hiervoor was Pauline werkzaam bij diverse internationale organisaties. Zo werkte zij o.a. voor een Schots bedrijf gespecialiseerd in IT Service Management software.

Pauline startte als Marketing Manager voor de Benelux en de Nordics. Ruim een jaar later werd zij verantwoordelijk voor 14 landen waaronder markten in de Benelux, Nordics, Russian Federation,  voormalige Oost-Europese landen, Zuid Europa en Latijns America. In haar laatste rol werd zij International Partner Marketing Manager verantwoordelijk voor alle markten. Zij heeft via deze organisatie haar ITIL-certificaat behaald. In de IT wereld een begrip.

Als Senior Events Manager bij  een internationaal PR bureau heeft zij projecten gemanaged voor o.a. Sandisk en Nikon. Pauline heeft vervolgens een overstap gemaakt naar sales. Zij heeft software en software services verkocht voor een vendor van financiele ‘inbound en outbound document software’ in de Benelux en Frankrijk. Zij vervulde daar de rol van Manager Internal Salses Desk. Tevens was zij ‘Community Manager’ voor een netwerk van Chief Information Officers in Europa. 

woman wearing black shirt facing the ceiling
people raises hands

Pauline is Community Builder en doet aan Business Development van LogicQ Co-operative Consultants, een samenwerkingsverband van (IT) Professionals.

Haar werkzaamheden voor eG Innovations als Project Manager Marketing a.i. eindigen na een prettige samenwerking van ruim 2,5 jaar, op 2 augustus 2018. Pauline is beschikbaar voor part-time opdrachten.

Opdrachten

AVG / GDPR consultancy – april 2018 …

Via LogicQ Co-operative Consultants kunt u een inventarisatie laten maken door Pauline en collega consultants, van zaken die binnen uw organisatie nog niet zijn geregeld op het gebied van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, ook wel GDPR in het buitenland genoemd. U bent echt niet de enige. Veel organisaties in het MKB hebben als doelstelling eind 2018 AVG- gereed te willen zijn.

In het bijzonder kan Pauline uw organisatie op het gebied van AVG -marketing helpen de zaken op de rit krijgen.

Big Improvement Day 16 januari 2018 – AFAS Circus theater

Met het samenkomen van de top van het bedrijfsleven, de overheid en de rest van Nederland creëert de Big Improvement Day eindeloze mogelijkheden tot het leggen van nieuwe connecties.

Alleen is het niet voor iedereen even gemakkelijk om deze mogelijkheden volledig te benutten. In een nieuwe 10-tips leren wij jou hoe jij het meest uit jouw volgende netwerkevent kan halen.

Winkelman & Van Hessen is de initiator van dit geweldige event dat inmiddels al weer 11 jaar wordt georganiseerd. Pauline is gevraagd om enthousiastelingen uit het bedrijfsleven en overheid uit te nodigen voor de BIG Day op.

Bekijk deze video met Ali B.!

eG Innovations – einde opdracht augustus 2018

Sinds februari 2016 werkzaam als Project Manager Marketingcommunicatie a.i. voor het internationale softwarebedrijf eG Innovations Benelux & France, Verenigd Koninkrijk en Duitsland, gespecialiseerd in end-to-end monitoring wereldwijd.

Opdrachten doorlopend in 2016 & 2017

Cloud Community Europe (voorheen EuroCloud Nederland)

In januari 2017 is Pauline gevraagd om ‘best cases in the cloud’ te vergaren voor de Nederlandse Cloud Awards 2017 (voorheen EuroCloud). Het is elke keer weer een uitdaging om organisaties vragen om mee te doen. Het resultaat loog er niet om. Lees hier meer over de prijsuitreiking.

De inzendingen waren van een zeer hoog niveau, concludeerde de jury in de aanloop naar de feestelijke uitreiking tijdens een event dat werd georganiseerd bij Dell-EMC in Amsterdam. In vrijwel alle gevallen was sprake van projecten die een sterk disruptief karakter kenden. Of het nu ging om de toolset die het innovatieadviesbureau Kreatieve Koppen op basis van de Open Telekom Cloud van T-Systems heeft ontwikkeld of de netwerkarchitectuur die Barracuda ter ondersteuning van de cloud-omgeving van Agrifirm bedacht of de cloud-producten die door start-ups als Cloudian of NFON zijn ontwikkeld.

CCE is de snel groeiende community van bedrijven, instellingen en individuen met belangstelling voor of belangen in Cloud Computing en SaaS. Cloud Community Europe is onafhankelijk en vervult een brugfunctie tussen industrie, eindgebruikers en de politiek.

Cloud Community Europe heeft als doel om een bijdrage te leveren aan de duurzame ontwikkeling van een succesvolle Cloud industrie in Nederland en in Europa. Daarbij fungeert zij als een neutraal platform voor eindgebruikers en aanbieders.

Stichting Donate IT
Voor deze Stichting schrijft Pauline blogs die op blogpagina van hun site worden geplaatst en tevens worden gepubliceerd in Cloudworks.nl . Tevens organiseert zij allerhande publiciteit rondom deze Stichting.

Stichting Donate IT is een wervingsfonds opgericht met het doel Enterprise IT Assets te verwerven en deze te gelde te maken door bij te dragen aan zaken van algemeen nut én aan maatschappelijke hulp organisaties zonder winstoogmerk.  Zij ondersteunen hiermee bijvoorbeeld MVO doelstellingen van een onderneming en de donatie door services te leveren op het gebied van IT discovery, software optimalisatie en Assets decommissioning.

eG Innovations
Sinds februari 2016 werkzaam als Project Manager Marketingcommunicatie a.i. voor het internationale softwarebedrijf eG Innovations Benelux & France, gespecialiseerd in end-to-end monitoring wereldwijd.

Details nl.linkedin.com/in/pauline0logicq/.

Kerncompetenties:

Pauline is een hardwerkende, gedreven en spontane persoonlijkheid, die van vele markten thuis  is. Zij heeft oog voor detail. Verder is zij een professionele marketing/communicatie/event & project manager, die weet hoe organisatieprocessen verlopen. Altijd met gevoel voor verhoudingen. Pauline staat bekend als een betrouwbare en flexibele sparring partner die op hoog niveau kan opereren. Zij is een analytische en logische denker die tevens out-of-the-box kan denken en met creative oplossingen voor de dag komt. Door haar uitgebreide werkervaring (27 jr)  heeft zij een groot international netwerk opgebouwd. Zij is o.a. lid van de Industrieele Groote Club.

Interesses:

Natuurvoedingsleer, tennis, Ski-en, lezen (wetenschappelijk), koken tekenen en kaarten maken

Over @AvRConsultancy
Opgericht door Pauline van Alderwerelt van Rosenburgh
* HBO Communicatiewetenschappen
* NIMA-A
* ITIL-certificaat
* Internationale werkervaring
* Talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits
* Voor MKB & Enterprise
* Social Media/Marketing manager voor LauerLogic & LogicQ
* Initiatiefnemer van www.eerlijkleven.info, onderdeel van @ARConsultancy
Project Manager –  International Marketing Communications Manager – Integrated Marketing – Social Media Strategy – Alliance Marketing -Networking Professional – Event Programming & Management (worldwide experience) – Concept Developer & Delivery – Sales – Business Development – Ambassador LogicQ – Dutch – English – French – German – ITIL